Monday, 26 May 2014

Shallow Dyana and a bit on badminton

I was shocked when I read Big Dog's

DAP Dyana the Liar

Were Dyana, the DAP's candidate in Teluk Intan and her mother really involved with Perkasa?

Well there is the picture of them manning the membership counter of Perkasa,




So, what could had happened to Dyana, that she swung to the other side so drastically?

She may say that it was a long time ago, but actually it was not so. It was just in 2008.

Well, I don't really like Perkasa too as I don't like Ibrahim Ali.

Most of the time I see them as a nuisance.

But this girl and her mother were part of that organization labeled by DAP and almost all other non-Malay organizations as Malay extremists.

My personal opinion is that this Dyana girl is likely just craving for attention.

She will do anything for it.

Join Perkasa, join DAP, join Communist Party, join Akedemi Fantasia.....anything goes.

It's just a case of a shallow girl trying to be popular.

Well, as I had previously wrote, I was like that too once. 

But, to get attention, I just colored my hair blue and have piercings all over my body instead of selling my jati diri to Kit Siang and his irritatingly arrogant son.

This Dyana girl is a waste of time, actually. That's all that she really is.

Anyway, that's a tedious subject for a Monday morning.

What more with Malaysia losing the finals of the Thomas Cup last night.

But Lee Chong Wei and the gang had tried their best.

The pundits never expected them to go beyond the quarter finals.

Congratulations guys.

My heart goes especially to Deren Liew, our third singles who did everything humanly possible but still lost in the nerve wrecking deciding match.

No Japanese food for me over the next several months.

Still, that Ueda guy who beat Liew is quite cute.




Okay, I'm  just kidding a bit. 

Just to cheer up.

Have a good Monday everyone.

42 comments:

  1. "But, to get attention, I just colored my hair blue and have piercings all over my body"

    Did you do your daily prayers during that time? Hope you won't go back to old ways. Allah will accept sincere repentance from all souls.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow bro!, my girlfriend annie want to have fun once in a blue moon also cannot ka, wow I felt suddenly so scare , By single act it looked like you already can conform she is kufur in her old way , oh my tuhan now people so easy can act like tuhan .

      Delete
    2. Re. By single act it looked like you already can conform she is kufur in her old way

      Where is in his/her comment that she stated that Annie is a Kufur in her old way?

      Note: A Kufur is someone who accept a God other than Allah and there are many other reasons/acts that can lead to that. Please read here for better understanding.

      The Kind of Kufur

      http://al-hussaini.blogspot.com/2008/04/kinds-of-kufur_08.html


      Re. oh my tuhan now people so easy can act like tuhan

      It is true in many cases, where they simply judge others without having a knowledge about a subject and you are one such case.

      He or She was merely sharing her acknowledge and advise those who have may have not understand a subject or overlooked it. Not because he or she hates that person, but as a Muslim one has to help each other, reminding and advising each other is one of them:

      Hulum mewarnakan Rambut

      http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-negeri/hukum-mewarna-rambut-0.

      1. Sunat :
      Mewarnakan rambut kerana uban dengan apa-apa warna selain dari warna hitam.

      2. Harus :
      a) Mewarna rambut dengan warna hitam untuk tujuan jihad.

      b) Mewarna rambut bagi isteri dengan warna hitam untuk tujuan berhias bagi suami.

      3. Makruh :
      a) Mewarna rambut supaya kelihatan seperti orang soleh.

      b) Memutihkan rambut dengan apa juga bahan bagi tujuan untuk kelihatan tua atau mendapat kedudukan dalam masyarakat, atau diterima percakapannya.

      4. Haram :
      a) Mewarna rambut dengan warna hitam kecuali sebagaimana yang dinyatakan dalam perenggan 2(a) dan (b).

      b) Mewarna rambut sehingga menyerupai (tasyabbuh) perlakuan orang bukan Islam.

      Delete
    3. Hukum mewarnakan rambut (sabgh al-sha'r) adalah harus kecuali mewarnakan rambut dengan warna hitam berdasarkan satu hadis riwayat Muslim, no. 2102: Ubahlah warna uban ini akan tetapi elakkanlah daripada warna hitam (menghitamkannya).

      Warna hitam hanya diharuskan bagi mereka yang menghadapi penyakit beruban walaupun masih terlalu muda dan untuk muslihat perang. Namun mewarnakan rambut adalah makruh bagi golongan muda yang tidak bermasalah.

      Pengecualian dikhaskan kepada para isteri yang berbuat demikian atas permintaan suami atau diizinkan oleh suami.

      Hukum ini bertukar menjadi haram jika tiada tujuan tertentu seperti untuk suka-suka atau dengan niat yang bersalahan dengan panduan syarak seperti wanita yang berbuat begitu untuk menunjuk-nunjuk atau berhias-hias (tabarruj) mempamerkan rambut kepada bukan mahram dengan mengabaikan syariat menutup aurat dalam Islam.

      Begitu juga jika bahan yang digunakan merosakkan rambut anugerah Allah kerana ia adalah amanah Allah yang 'dipinjamkan' kepada kita.

      Apa yang penting bagi orang yang ingin mewarnakan rambut ialah bahan pewarna itu halal dan telap air seperti inai (ini jelas harus dan disebut di dalam hadis) kerana jika tidak telap air, wuduk anda dianggap tidak sah.

      Mengikut Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM), dari segi ramuan pewarna rambut yang berada di pasaran kita terbahagi kepada dua jenis. Kedua-duanya adalah halal dari segi bahan kandungan tetapi satu telap air dan satu lagi tidak, maka perlulah dipastikan terlebih dahulu.

      Pewarna rambut yang dipasarkan biasanya akan tertulis pada kotak permanent dye atau semi permanent dye.

      Mengikut kajian, jenis yang semi-pamenent dye adalah jenis yang tidak menyerap air dan ia tidak boleh dipakai oleh orang Islam. Begitu juga sebaliknya.

      Hakikatnya, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) tidak pernah mengeluarkan sijil halal untuk produk pewarna rambut kerana ia dikilangkan di luar negara. Secara teknikalnya, Jakim hanya mengeluarkan sijil halal untuk produk yang diproseskan di Malaysia sahaja.

      Tiada keharusan ditemui untuk mewarnakan rambut pelbagai warna pada satu kepala (tamyish al-sha'r). Ada ulama menghukumkan haram kerana menyerupai budaya orang kafir.

      Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?dt=0402&pg=ba_02.htm&sec=Bicara_Agama&y=2010#ixzz32o44oJDf
      © Utusan Melayu (M) Bhd

      P.S

      I also colored my hair last time because my knowledge about Islam is so little.

      Delete
    4. Aku rasa aku tak payah sambong , nanti blog ini tukaq jadi blog bicara agama islam , macam mana pun aku rasa tak pasti Annie ini ada warna dia punya rambut ka tak sebab yang aku faham dia ini macam nak perli (sindir) diyana saja , biaq pi kat dia la . Hampa tulis panjang-panjang siap dengan rujukan sekali hampa ingat Anon 13.36 baca ka , aku rasa dak kot sebab bila aku baca dia punya komen macam mabok angin , tu sebab aku tak mau komen nanti satu blog ini jadi bab bincang agama , macam mana pun suka hati hampa la janji hampa puas .

      Delete
    5. Re. Hampa tulis panjang-panjang siap dengan rujukan sekali hampa ingat Anon 13.36 baca

      Dia tak baca tak apa, tapi kita kongsikan aje. Saya pun bukan baik sangat, tapi sebab dia dah mengeluarkan petuduhan KUFUR terhadap Annie yang didakwanya dibuat oleh Anon 10:47, ianya menjadi tanggungjawab kita bersama untuk saling mengingati dan membela sahabat-sahabat Muslim yang berkata benar.

      Delete
    6. get over it lah guys...annie was just teasing dyana...shallow or not this dyana makes me horny lah...

      Delete
  2. Yup. that Japanese single player is such a looker. I melted in my couch while watching the game last night. ; )

    ReplyDelete
  3. Dear annie ,I think she just look liked her mother before , unluckly her mother were in a wrong platform , so she learn well from it , to gain fast you have to be an opportunist no wonder it haram or halal even to the extend of lying to the people . tell than bye-bye dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 12.27
      Engkau cakap apa ni monyet? Nak kata cakap England tak serupa England. Tak paham lah!

      Delete
    2. Anon 14:27

      Be nice. I do understand what is trying to convey there.

      P.S

      Rules of exception is not applied to Redbeanie.

      Delete
    3. Anon 12:27

      I understand what you are saying, Sometimes when we write in a hurry we tend to overlook grammatical error. spelling etc. and even sentence structure.

      Delete
    4. Apa ni main sedap mulut kata orang monyet , aku tak pas english pmr pun paham , Hang tak paham sebab hang anak siamang tak beradap , nanti anon 12.27 tulis Queen english hang pensan pula . Hang ini anon 14.27 kutok dia tulis english rojak ka atau hang sakit hati atas apa yang dia tulis , macam mana pun satu ja aku nak pesan kat hang , " hang peduli apa orang nak tulis apa pun dalam blog ini , blog ini bukan mak bapa hang sponser ," kalau dah siamang , siamang jugak la.

      Delete
    5. Anon 14:27,

      Ai yaa , sikalang monyet sutak pandai cekap lo...oo , Wa atak ingat aa , itu tempat Cina atak lebeh punya tempat aa ,Lee Aa Pee kasi talok itu moyet tentu atak menang lea aa.

      Itu Leyana aa , Wa atak ingat itu UMNO kasi talok lalam Lee Aa Pee lea a.

      Delete

    6. hei lufang lu pun siamang ka , apa lu cakap saya tak faham lo tapi saya ingat lu cakap macam lu talak boleh duduk diam , hari -hari kena belacan , Tapi lu satu orang lagi bagus jumpa itu anuar peliwat dia mau itu tea boy baru, hari-hari dia boleh taruk belacan belakang mari la.

      Delete
    7. anon 21.55 ini budak tak payah jumpa anuar mesti dia tak mau sebab kalau jantan cina jubok berak tak basuh low class dia tak mau , tapi budak ini kalau cinadoll bukan kata anuar peliwat , aku dengan lebai Pas pun mau macam annie cakap. Lufang ini aku ingat nama Panda pendek rupanya buka buku maknanya,"Beruk tua nazak nafas semput waktu mengawan", tu dia nama sama macam anon 14.27

      Delete
    8. Anon 14.27 looked liked you came from keturunan biadab,same with this kelingon pariah , Sorry I use rubbish English , if you dont understand that your problem , I dont bloody care.

      Delete
  4. Well hopefully with this first time Japan's Thomas Cup victory will blaze more passion for badminton and inspire badminton manga, anime and video games over there.

    We need to learn from those people, they have a knack for embracing new and foreign interests, technology and skills and producing their own adepts and masters.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya lor, just see how Japanese soccer has soared in the last 20 years - and how Malaysia have slided down in that time with the crummy "FAM leadership" . . . Oh Mokhtar, Chin Aun , Santokh pray for us pray for us . . . .

      Delete
    2. We have been learning since kutty' s days. For mote than 40 years. Under umno, we will continue to learn unlike japs and Koreans they invent and sell. Even cars, we copycat and bleed. We hsve a pendatang invented pendrive or thumb drive but in taiwan

      Delete
    3. Hei anon 20.51 it not Tun M false , it the people that operated failed , He made the policies , the people who managed failed . for your information Tun M his father DNA is Arab + malbari , His mother DNA siamese pattani elite( bangsawan). Anuar peliwat from high court DNA report that not being challenged by his lawyer stated that he is 99% tamil origin. So who is kutty.

      Delete
    4. Pooorah !! tak payah cakap banyak la anon 20.51 , kalau under PR bukan setakat nak maintain ingat habis harta negara kena jual , tok sah cakap bamyak tengok selangor jangan kata nak cipta atau maintain habis harta kena jual , yayasan selangor harta kena jual pkns harta ada kena jual kalau boleh satu negeri nak jual belum dapat satu Malaysia , kalau dapat semua habis kena jual . UMNO bina PKR (PR) jual ini fakta cakap pakai otak la.

      Delete
    5. Kutty big NATO to make bumi happy. Vision 2020 and now vision race and religion. Same with proton. Lotus is supposed ti help. Where is lotus now? Start the blame game when vision become blind

      Delete
    6. Hoi pagi-pagi buta dah merepek dengan benda bodoh la anon 7.57

      Delete
    7. anon 07:57

      we can start the blame game with your mother!!! asshole!!

      Delete
    8. You are the nrxt Anwar. You eager to takeover once he gors to sg buloh.

      Delete
    9. Wow....I guess this is why Malaysia won't be like Japan in the way I would like.
      Too much politics.
      You guys suck.

      Delete
  5. Shallow, liar opportunist .. still Dyana will be voted in as MP. Remember Guo Burn the photographer in PRU 12? Same story la.. monkey ka..tunggul kayu ka..underwear ka..sure win one.
    On badminton...how can lose to Japan la aiyoo.If win can add to Malaysiakini's list of Malaysians' achievements what..Lose must be the jinx from Rosmah who last minute wish for the team la..sure one.
    wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. LU BODOH KER TAK CERDIK KER, AS LONG AS YOU'RE ON DAP TICKET, AND STAND IN CHINESE AREA, YOU SURE MENANG PUNYA !
      The question is.......who is stupid actually ?

      Delete
    2. Takkan voters bodoh kot , ok la nak buat macam mana kalau voter dah kena tipu saya tak mau kata bodoh tak elok.

      Delete
  6. In my son's school anyone seeking publicity is called a cibab (cari publicity) so this Dyana is Diyana Cibab
    Almost there....on badminton

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annie also seek publicity through the blog. Therefore another cibab.

      Delete
    2. anon 20:53

      So what you low life???

      Delete
    3. Anon 16.06
      You low life too.

      Delete
  7. "Piercings all over my body. "

    Jangan-jangan kat tempat sulit tu? Siap dgn mutiara ori ke mutiara emas?

    Berfunsi lagi ke selepas Piercing tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Don't be so dirty minded, okay.

      Delete
  8. Hei annie love , dont worry this kid is only a blue film maniac. bye .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must be from bn, good in hardvore like showing look like Anwar and dyana in bikinis

      Delete
    2. Anon 07:59
      Look like Anwar? If you are blind don't assume others are also blinded.
      wak

      Delete
    3. Hoi pagi-pagi buta pun RBA nak merapukan lu RBA buat cerita sex dgn lucah lepas tudah BN punya kerja pergi mampoi la barua.

      Delete
    4. Anon 10.31
      as I am not blind, then you must be blind.

      Delete