Wednesday, 28 December 2022

Commenting from the limbo

Zahid said 

Dr M indoctrinated us to hate DAP

Really?

Dr M heads Umno from 1981 to 2003, while DAP was founded in 1965.

How about the first 16 years? Umno didn't hate DAP in those years?

And how about from 2003 onwards? 

Dr M was to be blamed for all the hate over the past 19 years too?

And I thought the hate was mutual. DAP seemed to hate Umno too, okay.

Anthony Loke wants to blame Kit Siang for indoctrinating DAP to hate Umno all those years?

Ya, it's that silly.

Never mind.

Well, I guess, Umno people need to learn to love DAP now that they are in the same camp.

Good lah. Zahid can show the way.

Personally, I never really hated DAP. 

I just disliked the conducts of some of its leaders and members, especially the extremist groups.

Yeah, DAP has extremist groups, like the LTTE and BJP wannabes as well as those who hate the Malays and Muslims for no apparent good reason.

Other than those bunch, I'm okay with the other DAP people.

Really. I have quite a lot of friends among them.

I'm even okay with DAP people who support the Chinese schools. 

In fact I wrote quite a lot in the past about my support for Chinese schools.

Even been in love with one of those Cina Bukit, actually.

I actually wrote this back in Oct 2020

Umno being friends with DAP is nice

I know it was silly, but never mind that.

Now, I just can't be bothered anymore.

Umno, DAP or any of the other parties can do whatever they want and I'll just make sure as much as I could that it would not affect me.

After GE15, there are only two camps, the Pakatan side anchored by the DAP's non-Malay supporters and Perikatan side anchored by PAS' conservative Malay Muslim supporters.

And I don't think I belong to any of the two sides.

I always thought that I'm with BN because it's centrist.

Unfortunately BN got obliterated in GE15 and its leadership, or to be exact Umno leadership decided to join Pakatan.

So, I'm now without a side to support again.

Well, it's not really too bad as I can sit still and continue commenting from the limbo.

By the way, I think I'm done with BN and Umno as they are now.

Umno election is coming but I don't think it would heal the party.

Zahid and the other useless leaders will be returned unopposed as they control the divisions and the shit will continue.

 I can't see the point in supporting a party which eats its own shit, okay.

That's all there is to it.

Cheers.

33 comments:

  1. Hahahaha...kesian la kat Rakyat dapat DPM bodo....kalau tak buka mulut nampak cerdik...buka mulut saja nampak kebodohan dia...Anwar pun lantik sebab dah terhutang budi...sampai kiamat rakyat akan ingat jahat dan busuk hati dua orang manusia ni...luaran nampak alim...tapi hati busuk macam taik

    ReplyDelete
  2. Saya bukan ahli UMNO,tapi pengalaman yang saya lalui membuatkan saya membenci DAP sampai mati.Saya akan pastikan tidak akan ada seorang pum keturunan saya yang menyokong DAP.
    Saya adalah seorang pesara Pegawai Polis berumur hampir 70thn.Sewaktu bertugas sebagai seorang Peg Penjaga disatu daerah pada tahun 80an,ketika itu waktu piliharaya,semasa bertugas dibalai,datang beberapa orang orang kuat DAP memaki hamun dan menghina kami didalam balai.Kami tidak melayan provokasi mereka kerana sdg dlm tugas dan berunifom lengkap.Ini musim pilihanraya,dan kami tidak mahu menjadi isu besar.Lapuran polis dibuat,tangkapan dilaksanakan dan dituduh dimahkamah dibawah undang undang kesalahan kecil.DAP datang dgn 5 orang peguam dan kes dibuang.
    Pada hari itu saya telah bersumpah yang satu hari saya akan membalas balik perbuatan ini,walaupun saya dah berumur 60,70 atau 80thn.Kalau jumpa saya akan membelasah sibangsat ini tak kira dimana saya bertemu dia.Saya masih mencari sibangsat ini!

    ReplyDelete
  3. Let face it. UBN is addicted to power that is in DNA of its leaders.Just within less that 1 month from no day no AI to yes day to yes AI. It justified my belief that this is useless party with all members are just stupid cows held by the nose by the rope lead to slaughter. Now blaming past leaders about indoctrinations.

    ReplyDelete
  4. umno is no more centrist since they kill off mcamic. if they can work with dap, this shall indicate they move from right to center, involuntarily.

    i dont know whats the diff btw mahathir and zahid wrt dap, so no point to accuse each others.

    ReplyDelete
  5. yes annine
    old mamak kudius
    momok malayo benci Dapigs
    do not left out half pasy sick bloggers like
    liesofannine

    ReplyDelete
  6. Unknown26 December 2022 at 13:48

    Anwar, Rafizi dn geng sewaktu tak paham kut why GE15, 89% bumiputra TOLAK PH DAN TOLAK DAP?

    hi stuoid chee by

    bois masih hidup


    Melayu - 53.85% Cina - 65.75% India - 51.21%

    https://peratusmy.blogspot.com/2021/02/peratus-pengundi-ikut-kaum-kawasan.html

    https://s3media.freemalaysiatoday.com/wp-content/uploads/2022/08/taliban-150822-ap.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28 December 2022 at 12:10

      bodoh pun dah jadi DPM. rapuzzy pun jadi menteri ekor-nomy. pesan rapizzy harga tinggi jangan beli.
      kan harga itu subjektif.

      Delete
  7. Hasn't he had enough of being the butt of everyone's jokes that he needs to add another one here? The same goes to anwar. They just can't help but continue to play victim and their blame games, can they? If Wak Jawa was truly being indoctrinated that easily, it simply proves that he is a real bird-brain. Malaysia is doomed under the leadership of this deceitful duo. Well, it has been more than a month now since the PM10 took office, where is the kos sara hidup plan as promised?? Didn't PH repeatedly assure us that anwar is the one and only capable entity in the country who possesses immediate solutions to all problems??

    ReplyDelete
  8. Zahid's circuitous apology to DAP is puzzling. He has no guts to utter it head-on. Anyway, his remarks shouldn't be taken at face value. Poor Mahathir is made the scapegoat for everything. Just want to see how far Anwar is able to withstand the pressure once his new-found allies start to demand their promised rewards. There will be so much to deal with; the recession, the reforms, the Borneo, the UEC, the cost of living, the Sosma, the GLCs, .....The honeymoon period has ended and nightmare begins?

    ReplyDelete
  9. Anon 28Dec22@13:48

    Kesian hang pi kutip congak angka dari mana tuuu?

    No wonder Rafizi asyik suruh kamu gi balik sklh bjq tinggi2.. no wonder sampai arini dh nak NYear harga minyak, ayam dan teloq tak turun2... sbb katanya semua kena pi bljq ekonomi baru rakyat akan paham erti "SUPPLY AND DEMAND". Lepaih semua dah pandai baru ayam2 akan bekerjasama tau, mula mating2 dn bole la dapat teloq.. kekekeke

    Hang gi la belek2 dan congak2 data dari sini ya supaya faham keadaan sebenar ya.

    INTERACTIVE: How Malaysia voted in GE15
    By RAZAK AHMAD and DIYANA PFORDTEN
    NATION
    Sunday, 20 Nov 20227:00 AM MYT

    Professor Nasi Lemak

    ReplyDelete
  10. Yeay yeay syukur banyak2!

    ...Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menjelaskan, kerajaan juga bersetuju memberikan Bantuan Khas Kewangan (BKK) kepada 1.3 juta penjawat awam gred 56 ke bawah sebanyak RM700 dan 1 juta pesara kerajaan sebanyak RM350...

    Bole la pakat beli sangkaq kucen modify buat reban ayam kat rumah masing2! Bantu setel cikit masalah harga ayam dan teloq.

    Large Size Triple Storey Cage Sangkar Kucing Double Storey Cat Large Villa Free Space Home Rumah Kucing Besar 宠物双层三层笼子 https://s.lazada.com.my/s.fMUZe

    Professor Nasi Lemak

    ReplyDelete
  11. Focal figure of Friday.
    All media are deliberately informed by PM's PR, the exact location of warong, his pick of litter, where he'd be dropping by for show, a meagre meal. The purpose of doing so is to tell the world that the rakyat are deferential to his 'down-to-earth' approach. To me, that is so uncalled for. Hei, why not get something else for real, the likes of reducing the cost of living as prices of all necessities are skyrocketing. People are basically struggling to make ends meet. Anyway, thumbs up for a nice reforbasi wayang again!

    ReplyDelete
  12. Kita orang melayu dah jena tipu berkali2. Dividen pnb tahun ini hanya 5.1%. Cuba lah menteri ekonomi baru siasat . Gaji ceo gaji berjuta2 tapi pulangan ciput. Tak ada kpi ke. Tengok lah trust fund lain bolih bagi lebih 4x to 8x. Buat menara tinggi langit macam tower of babylon tapi akan tapi kosong mcm TT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 90% peratus share di milik 10% yang menpunyai share lebih dari rm 600 linggit.
      yang lebih 9% hanya tak share lebih dari rm 600 linngit

      MANA ADA TIPU tokong ling kun ini
      kalau sy jadi DSAI bagi rm0.01 untuk satu unit
      rm 0.04 kasi orang orang memrlukan

      Delete
    2. Tak boleh directly compare UT & asb esp kalau performance utk 1 thn; asb fixed price, ut boleh naik turun.

      Having said that, I agree, pnb shouldn't have build pnb 118 when it was obvious there is going to be a glut of office bldgs in kl. Ni disebabkan dasar najib guna construction utk bagi cantik short term economic indicators.

      Delete
    3. Menteri kena sedar. Kalau dividen tiap2 tahun menurun. Yg 20% yg ada 80% dlm pnb akan keluar pelaburan mereka dan guna UT yang memberi dividen 2x atau 3x. Pnb akan lingkup. The sign is on the wall. Do not take for granted. Dulu perabis duit beli plate kereta. Harap tak labur dlm crypto. Macam jiran di bawah lingkup usd250m dlm crypto.

      Delete
  13. Haram & marah jadi halal, not yet tayyiban.
    God jadi Dog
    Santa , u arrange jadi apa?

    ReplyDelete

  14. Feb 2023 ura2 Putin wl totally stop export of oil for 5mths. Oil prices projected to shoot up soon.

    Nak pesan ya. Jgn buat mcam Guan Eng 2019 dulu tau... eksyen, cekop dana Petronas puluhan billion.

    Ayuh.. 2023 kita pakat peghati wht new projects Anwar dan Rafizi wl bring in to ensure div ASB bole declare 15% mcam Bank Rakyat. Jgn sekadar dok tabur ayaq lioq aje tau.

    BTW.. aritu boastd rombongan Turkiye coming last December? Delegasi mereka dah tiba atau sekadar main politik bohong2 aje?.

    Professor Nasi Lemak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unknown29 December 2022 at 14:25
      Anon 28Dec22@13:48

      Kesian hang pi kutip congak angka dari mana tuuu?

      eh! eh!

      kita dpt dari sumber yang sahit relevan dan terkini.
      bukan dari ZAMAN BLITISH.
      maklum lah satu keluarga di si-el an dari zaman blitish
      tak dapat "move on"
      pi mana pun pembawa malang,
      dengar kata dari zaman british Jeddah tak pernah banjir.last 2022 pembawa malang kuang pi
      kat Jeddah. satu bulan banjir dua kali

      terima lah PRU 15 melayo pngundi 66 %
      yang undi PN 56%
      so undi malayo sokong PN hanya (66x55) %/100

      Delete
    2. kalo BR kasi 15% kat ASN
      boleh juga 90% pemegang saham ASN dpt 10%
      tapi BR ambik 90% untung
      kasi ASN ciput aje
      sama dgn bank bank lain yang ada kepentingan kat ASN

      Delete
    3. ASB1 kena tukar polisi, siapa yg simpanan dah lebih 1 juta kena keluarkan semua dividen macam ahb. Kalau tak keuntungan hanya habis dibayar utk T10 yg punya risk free simpanan juta2.

      Delete
  15. Anon 2Jan23 @ 13:00

    Haiyaa kepoh la kamu ni. Jeddah flooding olang2 sana relax aje..

    Bukan mcam PH Selangoq banjir aritu. Memalukan! , Rakyat ada yg kena panjat dok atas bumbung, lapaq tggu bantuan.. ceh!

    Tgh banjir pun anak2 relax aje fly balik kampung cuti2 Malaysia?. Nanti abis cuti balik sana masalah banjir tarak masalah le.. dtanggung beres .. kereta hanyut? Relax la takyah pening. Beli baru aje. Tak sama tau cara hidup d Jeddah dan Selangoq. Anak2 kita disana djaga dgn penuh hormat tau. Anak2 yg kojo Sg pun dapat layanan sama tau..

    Moh baca tahun 2011 dulu cam mana olang2 sana bantu flood victims mereka;

    https://www.arabianbusiness.com/gcc/alwaleed-foundation-gifts-1-000-cars-flood-victims-415746

    Professor Nasi Lemak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu nasi lemak basi ker Prof? Don't play-play ...mother you, nature...you know!

      Delete
  16. A thug has been named the chairman of 7&11. What on earth is going on? Unbelievable. Boycott the store from now on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thousands of "thugs" appoiments at Pas-PN no noise also.
      that seven elevent stores belong to the southern royalty.
      ask TM-i

      Delete
    2. Ketua Pembangkang yang tidak menolak prospek PN kembali berkuasa selepas menjalin pakatan baru.

      Mengutarakan keyakinan untuk menawan Selangor, dia berkata "pintu sentiasa terbuka” untuk BN

      cuba teka berapa banyak jutaan linjgit aktor bapok tua empat musim ARBnB Sandkun kena angkut balik kalau nak kasuah duit minyak kepada setiap rm 350 ke rm 500, kena ingat GDP Selangor berkali ganda GDP nergeri negeri PAS

      Delete
    3. Mate. It is private entity. It is entitled to put anybody it wants. You are investor and you don't like it just get out. If you are consumers just avoid it.

      Delete
  17. The PR team of anwar must have by now informed all media the PM's preferred gerai for his Friday lunch. That is cheap publicity gimmick. Lame and lousy altogether.

    ReplyDelete
  18. fikir fikir Profesot nasi lemak
    power pun akan goal. boiss ciput je

    Putin's unilateral ceasefire due to start in Ukraine

    ReplyDelete
  19. It has been almost 24hrs since Anwar said that LGBT and secularism will not be recognised by his govt. Why LKS and DAP are so quiet about their reptile incarnated hero 's statement? Don't say that they will have to agree to disagree again, and lick back and swallow hard their own basi spit.

    ReplyDelete
  20. Hey Annie,

    I heard you are in limbo? Cannot sided with whoever?

    According to Mission Impossible, Tom Cruise, his boss advise, "you are fighting an ideals that doesn't exist". " "You need to pick a side".

    Same here, you need to pick a side.

    Can refer to latest Mission Impossible trailers, cannot wait to see the movie.

    ReplyDelete
  21. Tourism over the health of citizens. Do pcr test as any other countries. That country is going to have second and third waves

    ReplyDelete
  22. Politikus kita skrg tgh syiok main ping-pong, apa mereka kisah? Bulan2 gaji, elaun dan perks masuk poket. Rakyat biasa nganga. Sejak 2018 drama camni aje.

    Anon 6January23 @ 19:08
    Don wori la.

    Tempat kojo anak2 oberseas C19 ke, MCO ke, Putin/Ukraine war ke bisnes mrk jln biasa2 aje. Tak menang nak meet dateline, trlalu byk orders. Tu sebab Rafizi suruh belajaq ekonomi paham apa erti "demand and supply?"

    Jeddah pun coy dia dok kena bom even without Putin/Ukraine war. Mereka relax aje tak kepoh mcam awak pun.

    Aiseyman, baruni dengan megah PM baru announced RM1.5K-RM2.2K Cikiut Syed Saddiq (RM4K??). Owh oso nak bg RM100 (Sgd30+), dulu bg RM30!.. lawak2 la pemimpin kita. Sekali nak makan order McD pun tak cukup bayaq tau tak? Loklaq betoi.

    Professor Nasi Lemak

    ReplyDelete