Tuesday, 12 May 2015

Thanks to you, I'm much obliged

Earlier today, this blog surpassed its two-millionth page views.

It took two years, two months and 12 days to reach that point.

I think that's not so bad for an insignificant anonymous, mostly English Malaysian pro-establishment social political blog.

Thanks to you all who took the trouble to drop by and read what I wrote, especially those who left comments.

Also, special thanks to fellow bloggers who provide the link to this blog, especially Rocky, whose blog rocky's bru provides the largest amount of traffic here.

Hopefully, I have done some good with this blog and can continue to do so in future.

I will also from now on try to do better and be more balanced in my writings despite my pro-establishment stance.

Okay, honestly I'm a bit tired and mentally exhausted at the moment.

I got complicated problems too, you see.

I'm going to rest for a while.

Before I go off, here's my blogging anthem for your entertainment,


Cheers

32 comments:

  1. Congratulations my dear. You may be an insignificant anonymous blogger but you have the charisma to engage your readers. Well done, Annie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well done Annie .

      Delete
  2. Tahniah annie

    ReplyDelete
  3. Rest well and come back sound and strong ma'am ....

    ReplyDelete
  4. Am agog by your blog, a blog to agog. O la la. I am the one you're looking for.

    ReplyDelete
  5. Congrats. Whatever happened to the guy who called himself gladiator? Did he finally get you out on a date?

    ReplyDelete
  6. Well done Annie!!!You had achieved a great milestone and believe you will move up to the next level. Btw, any idea where is the missing RM27b of 1MDB? Jibby Kangkung seems to be deaf on this question while continuously making a fool of himself with his stupid statements.

    Zack

    ReplyDelete
  7. 2 juta tu..Tahniah Annie. Semoga cepat jumpa jodoh ; )

    ReplyDelete
  8. "...complicated problem..". You dying?

    ReplyDelete
  9. Tahniah Annie. Keep on blogging.

    ReplyDelete
  10. Tahniah Annie.

    Tunku Aziz dan TV3 pun dah percaya dengan buku yang ditulis oleh Barry Wain. Sampai mabuk mereka julang buku tu. Oleh kerana Dr.M tak saman, mereka kata semua fakta dalam buku tu benar. Minum lah wain sampai mabuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun tak tau nak kata apa dia orang jadi macam tu. Sedih ada, marah ada, kesian pun ada.

      Delete
    2. .... annie boleh cakap bugis..
      itu tunku... alamak !!!!

      Delete
  11. All the best, Annie. Giddiyup ! A woman on a horse wagon will always shout that to accelarate speed. No of horses will determine your power...he..he..

    So, start mentioning other good blogs too. No harm. Still your fellow bloggers, right ?

    ReplyDelete
  12. Congrats Annie! You are doing fine. Keep it up!

    ReplyDelete
  13. Mostly English? Have you read your posts? Grammar? Ada pass SPM ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. On behalf of Annie who is too kind to say this, screw you you self absorbed vile creature who thinks you're a mat saleh but no..you're just a lonely person with no sex life with a photo of a long lost love in your wallet for private body bliss sessions rarely lasting more than 30 seconds. You dare come here to complain? Sedarlah diritu bontot itam,rambut pun itam. Kawin ngan mat SAleh pun tetap bukan mat SAleh. Bitch

      Delete
    2. Anon 10.14 - what crawled up your fucking arse and died? You're nothing more than inbred lazy ass fucker who probably never worked a day of his life. Now fuck right off.

      Delete
  14. Yes I am one those who go to your blog through rocky's blogroll. But not anymore now. I think you know why.

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least Rocky do not demonize Dr.M to defend Najib.

      Delete
    2. There are few groups of prepaid/postpaid bloggers.

      The only group that choose to demonize Tun M is mykmu - the worst, lowest, worthless, haprak, hamlau group of all.

      Delete
    3. When RB much inclined to the clueless, his blog attract less commenters

      Delete
  15. Itulah Najib. Nampak gayanya sangat percaya ngan Omputih. Dia ingat MatSalleh sangat ikhlas mahu tolong keturunan Bugis dan bangsa 1Malaysia.
    Kalau Najib lebih utamakan 'pandang ke Barat', saya pasti kita akan hadapi masaalh dengan China di Laut China Selatan. Sebagai pengerusi Asean, Najib tidak akan dapat menyakinkan mereka untuk mewakilli Asean dalam pertikaian diantara negara=negara Asean, kesemuanya sekutu kuat Amerika, berunding dengan China.

    Jika Asean mahu berunding dengan China, jangan jemput Amerika kedalam rundingan. Lebih baik jemput Russia sebagai 'pengadil'. Putin amat menghormati Dr.M.

    Najib yang tiada 'telor' sudah pasti mahu 'berlindung' dibawah ketiak Amerika. Bugis yang tiada telor. Lain yang orang tanya , lain yang dia jawab.
    Langsung tak jawab, mengapa gunakan 'orang-tngah' bernama Jho Low untuk berurusan bagipihak 1MDB atau Kerajaan?
    Mengapa tak guna Pegawai Kerajaan?

    Mengapa guna Razak Baginda dalam urusan beli Kapal Selam?
    Kalau guna Pegawai Kerajaan, hanya perlu bayar elaun seberang laut atau mileage claim.

    Rakyat tak tanya pun bagaimana anak Dr.M boleh jadi kaya-raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib tercucuk hidungnya disebabkan dia tamak haloba dan ujub riak. Kuasa mega-koporat Barat mahukan dia luluskan TPPA membuka pintu gerbang daulat Malaysia bagi dia orang mencerobohi dan akhirnya menukar acuan politik dan sosial negara Malaysia bawah naungan Si Mega Kaya sedunia - supa-free marketplace.

      Delete
  16. Annie,

    Do you serious think that after the UMNO MT meeting all is rosy dandy? Thats what happened to Pak Lah remember? Saya dapat sokongan penuh dari Timbalan dan ahli2 MT. What happened after that? He resigned!!

    ReplyDelete

  17. Yaa a lorr ,tahniah Annie , Wa Cina sekolah pon bolih ikut lu punya blog maa aa ,manyak santai lea aa .

    ReplyDelete
  18. Why Annie?

    Were you in the meeting with the 'formers' yesterday? They want you to be on their side, is it? How hard can it be to choose between the wrong and right? Are they offering something that is hard to resist?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope. I was not at any meeting yesterday. I was instead happily lepaking at home. And I'm not a fucking mercenary, okay.

      Delete
  19. Glad to hear it. :)

    ReplyDelete
  20. malam tadi dalam berita TV3 giliran Ezam pulak utk memberi penerangan berkenaan petronas bail out syarikat perkapalan anak Mahathir. Ok this is the funny part, takde org lain ke yg nak bercakap on behalf of PM? Kenape la pilih Ezam (bekas kaki kulom anwar), Zamil Ibrahim (parti KITA), Haji Hadi (Presiden PAS), Tunku Aziz ( bekas naib pengerusi DAP), azwandin hamzah( errr tak sure siape mamat ni)?????????? Isu ini adalah isu yg serious tetapi kenape gune badut utk bg penerangan kepade rakyat? Come on la PMO! U r not helping the PM!!!!!! Kamu sebenarnye merosakkan lagi reputasi PM yg telah pun tercalar. Kasihan PM, beliau dikelilingi oleh org2 yg tidak tahu buat kerje. Pakai la DPM, naib naib presiden, setiausaha agong, ketua penerangan ataupun siape siape yg bukan badut. Senangkan????? Jadi kepada penasihat Dato Sri Najib, lakukanlah kerje anda sume dengan ikhlas dan kurangkan kesilapan kesilapan yg akan mencalarkan lagi imej Presiden Kita. Sekian terima kasih

    -Syakir-

    ReplyDelete
    Replies
    1. If only you knew....

      Those idiots yg PM paling sayang. The dumber you are the more PM loves you.

      Delete